Iskoláknak

Iskoláknak

A szlovák szókincsfejlesztő és nyelvtani társasjátékaink, könyveink ebben a kategóriában nagyobb csoportok számára alkalmasak.

Otthonra

Otthonra

Ebben a kategóriában akár egy gyermekkel való foglalkozásra alkalmas szókincsfejlesztő társasjátékokat, kártyajátékokat és könyveket talál.

Hľadáčik - társasjáték a melléknevek helyes végződéseire

51,50 EUR

Azon töröd a fejed, hogyan fogja a gyereked elsajátítani a melléknevek helyes végződéseit anélkül, hogy éjjeleket töltenétek a szlovák tankönyv felett?

Termékvariációk

társasjáték

Készleten > 100 db
51,50 EUR
db

 

Azon töröd a fejed, hogyan fogja a gyereked elsajátítani a melléknevek helyes végződéseit anélkül, hogy éjjeleket töltenétek a szlovák tankönyv felett?

 

A melléknevek helyes végződései az a nyelvtani terület, ami a magyar gyerekeinknek talán a legnagyobb gondot okozza alsó tagozaton. És ezt csak úgy sajátítják el helyesen, és éreznek rá természetesen a későbbiekben, ha már a nyelvtanulás elejétől kezdve sokat gyakorolják.

 

Mivel a játék menete nagyon egyszerű, azonnal beszippantja még a legkisebbeket is. A játéktáblán és a kártyákon is minden tárgyból, személyből és állatból kettő van, amelyek általában színben különböznek egymástól. Ezért a megfelelő melléknévvel kell őket kimondani ahhoz, hogy megtaláljuk az adott képet a játéktáblán.

 

Aki megtalálta a képet a játéklapon, megkapja a képkártyát, és ráhelyezi a rácsos segédlapra. Ha a játékosok mind az 54 kártyát megtalálták és ráhelyezték a rácsos segédlapra, egy gyönyörű illusztráció rajzolódik ki.

 

A játékot 4 különböző módon lehet játszani, hogy a játék egy idő után se válljon unalmassá. Ha kíváncsi vagy mind a 4 játék típusra, nézd meg a termék próbanyomtatásának bemutatóvideóját Youtube csatornánkon

 

A társasjáték 432 képkártyát tartalmaz, ami az elsős és a másodikos tankönyveink fejezetei szerint vannak 8 kategóriára bontva, hogy már a tanulás legelejétől, fokozatosan elsajátíthassák ezt a nyelvtani területet is. A képkártyákon a mesekönyvekből és a tankönyvekből megszokott illusztrációk találhatók, de a társasjáték teljes mértékben használható ezek nélkül is.    

 

Segítségedre lehetnek a képkártyák megnevezései:

pomenovanie obrázkov podľa vrecúšok

 

A játék tartalma:

játéklap: 1 db kirakós formában összerakható A1-es laminált kartonpapír

kártyák: 432 db laminált, színes kártya

rácsos segédlap: 1db

 

FÓKUSZBAN

szókincs: alapszókincshez tartozó főnevek egyes és többes száma, színek, érzések  

nyelvtan: melléknevek végződései alany- és tárgyesetben, többes szám, mondatalkotás  

játékosok száma: 2-5

korosztály: 5-99 éves korig

nyelvi szint: A0-tól

Ehhez a nyelvi szinthez itt találod a bővített játékszabályokat:

pravidlá hry v slovenčine

 

Nézd meg ezt a terméket a kedvezményes csomagjaink között is. 

 

 

Erre a termékünkre is vonatkozik a Derűs arc garancia!

 

 

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra Részletek