Iskoláknak

Iskoláknak

A szlovák szókincsfejlesztő és nyelvtani társasjátékaink, könyveink ebben a kategóriában nagyobb csoportok számára alkalmasak.

Otthonra

Otthonra

Ebben a kategóriában akár egy gyermekkel való foglalkozásra alkalmas szókincsfejlesztő társasjátékokat, kártyajátékokat és könyveket talál.

Kártyajáték: gyorsételek és feltétek

4,50 EUR

Milyen fagyit szeretnék? Mivel kérem a hot-dogot? És hogy mit szeretnék a pizzámra? Gyakoroljuk a feltéteket, hogy simán menjen majd élesben a sarki hamburgerezőben.

Termékvariációk

ételek és feltétek kártyajáték

Készleten > 100 db
4,50 EUR
db

Gyűjtsd össze a hamburger összetevőit és tiéd a pont!

 

Hogy ne érje meglepetés a gyereket se a sarki hamburgerezőben, se a pizzázóban, és hogy tudjon plusz tölcsért kérni a kistesónak a fagyisnál.   

 

Olcsóbb egy kis otthoni munkáért cserébe avagy: Olló legyen kéznél

A nyomdától csak annyit kértünk, hogy nyomtassák ki és laminálják le nekünk szépen, így a kártyajáték A4-es formátumban érkezik hozzátok, doboz nélkül. A dobozt helyettesítő gumit azért csomagolunk hozzá, hogy ne kelljen elkobozni a gyerkőc hajgumiját.

 

Szükséges nyelvi szint: A0

 

Fókuszban:

*szókincs: gyorsételek, feltétek megnevezései (hamburger: mäso, šalát, kečup, žemľa; hotdog: rožok, majonéza, horčica, párok; pizza: cibuľa, kukurica, paradajky, klobása; sendvič: šunka, vajíčka, syr, saláma; zmrzlina: kornút, čokoládová, jahodová, vanilková; raňajky: chlieb, med, kakao, maslo)

A kártyajáték segítségével a Zábavná slovenčina tankönyvben és a Príbehy z povaly I. mesekönyvben található szókincset gyakoroljuk.

 

*nyelvtan: a kifejezések ragozása tárgyesetben a mať és a prosiť si igékkel

 

A kártyajáték tartalma:

24 színes kártya fekete-fehér hátlappal (4 darab 300 grammos laminált A4-es oldal)

1 db játékszabályok

1 db gumi

 

Játékosok száma: 2-4

 

Korosztály: 4-? éves korig

Ez a kártyajáték eredetileg egész kicsiknek készült, mivel azt gondoltam, az egyszerű játékfolyamat a nagyobbakat már nem kötné le. Tévedtem. Nagy ledöbbenésemre a 10 éves gyerekek is örömmel harcoltak meg minden egyes kártyáért, és még a 12 évesek is szívesen mentek vissza gyerekbe. :) 

 

Egy próbát megér

Ha a te gyerekedet más tésztából gyúrták, és játék közben netán még a szemeit is forgatja, egyszerűen kihasználod a Derűs arc garanciánkat, és mi a játék teljes árát visszafizetjük. Semmiképpen nem szeretnénk egy (következő) ok lenni a szemforgatásra.  :)

 

Nézd meg ezt a terméket a kedvezményes csomagjaink között is. 

 

pravidlá hry v slovenčine

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra Részletek