Iskoláknak

Iskoláknak

A szlovák szókincsfejlesztő és nyelvtani társasjátékaink, könyveink ebben a kategóriában nagyobb csoportok számára alkalmasak.

Otthonra

Otthonra

Ebben a kategóriában akár egy gyermekkel való foglalkozásra alkalmas szókincsfejlesztő társasjátékokat, kártyajátékokat és könyveket talál.

Kártyajáték: Használati tárgyak

4,50 EUR

Mire van szükségem, ha fürödni megyek? És mire, ha ebédelni, tanulni vagy fogat mosni? A kártyajátékkal a mindennapi tárgyak megnevzéseit gyakoroljuk.

Termékvariációk

kártyajáték: használati tárgyak

Készleten > 100 db
4,50 EUR
db

Milyen használati tárgyakra van szükséged, ha ebédelni, tanulni, suliba mész? Gyűjtsd össze mind a négyet, és tiéd a pont!  

 

Olcsóbb egy kis otthoni munkáért cserébe avagy: Olló legyen kéznél

A nyomdától csak annyit kértünk, hogy nyomtassák ki, és laminálják le nekünk szépen, így a kártyajáték A4-es formátumban érkezik hozzátok, doboz nélkül. A dobozt helyettesítő gumit azért csomagolunk hozzá, hogy ne kelljen elkobozni a gyerkőc hajgumiját.

 

Szükséges nyelvi szint: A0

 

Fókuszban:

*szókincs: használati tárgyak (idem sa kúpať: šampón, mydlo, voda, vaňa; idem si umyť zuby: pohár, zubná pasta, zubná kefka, uterák; idem sa učiť: stolička, peračník, stôl, zošit; idem do školy: desiata, taška, zošity, knihy; idem obedovať: nožík, lyžica, vidlička, tanier; mám narodeninovú oslavu: slamka, servítka, džús, zákusok) 

A kártyajáték segítségével a Zábavná slovenčina tankönyvben és a Príbehy z povaly I. mesekönyvben található szókincset gyakoroljuk.

 

*nyelvtan: a kifejezések ragozása tárgyesetben a potrebovať, mať és a prosiť si igékkel

 

A kártyajáték tartalma:

24 színes kártya fekete-fehér hátlappal (4 darab laminált, 300 grammos A4-es oldal)

1 db játékszabályok

1 db gumi

 

Játékosok száma: 2-4

 

Korosztály: 4-? éves korig

Ez a kártyajáték eredetileg egész kicsiknek készült, mivel azt gondoltam, az egyszerű játékfolyamat a nagyobbakat már nem kötné le. Tévedtem. Nagy ledöbbenésemre a 10 éves gyerekek is örömmel harcoltak meg minden egyes kártyáért, és még a 12 évesek is szívesen mentek vissza gyerekbe. :) 

 

Egy próbát megér

Ha a te gyerekedet más tésztából gyúrták, és játék közben netán még a szemeit is forgatja, egyszerűen kihasználod a Derűs arc garanciánkat, és mi a játék teljes árát visszafizetjük. Semmiképpen nem szeretnénk egy (következő) ok lenni a szemforgatásra.  :)

 

Nézd meg ezt a terméket a kedvezményes csomagjaink között is. 

 

pravidlá hry v slovenčine

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra Részletek