Iskoláknak

Iskoláknak

A szlovák szókincsfejlesztő és nyelvtani társasjátékaink, könyveink ebben a kategóriában nagyobb csoportok számára alkalmasak.

Otthonra

Otthonra

Ebben a kategóriában akár egy gyermekkel való foglalkozásra alkalmas szókincsfejlesztő társasjátékokat, kártyajátékokat és könyveket talál.

Mesekönyv csomag Príbehy z povaly 2

38,00 EUR
49,00 EUR
-22%

Tartalma: 1. Kemény borítós mesekönyv 20 mesével 2. Foglalkoztató füzetek - 170 oldalnyi játékos gyakorlat a szókincs elmélyítésére 3. Hanganyag 4. További játékos, otthon is könnyen kivitelezhető gyakorlatok a szókincs tanulására

Termékvariációk

Príbehy z povaly 2. mesekönyvcsomag

Készleten > 127 db
38,00 EUR
49,00 EUR -22%
db

 

Az Egerek sokkal módszeresebben teszik próbára a Légy idegeit, akinek az arca nem egyszer lesz vörös a méregtől. Sikerül a békés Simonnak megoldani az Egerek és a Légy közti konfliktusokat? Hogyan élik túl a Padláslakók a Légy hisztijeit, aki megfázik, miután kimegy táncolni az esőbe csak papucsban és szoknyában? És mi történik, amikor az Egerek megpróbálnak szaltót csinálni a Légy ágyán? És tényleg nőnek az erdőben répavirágok, a Csiga kedvenc étele? És egyébként is, miért nem beszél soha a Csiga?

 

Nem mindennapi módon alakul a Padláslakók élete a mesekönyv második részében, és a gyerekeket két hatalmas meglepetés is várja. Megszólal a Csiga, és a világ legkedvesebb szavát mondja ki elsőként: "Köszönöm." Egy megható történeten keresztül azt is megtudjuk, milyen sokk érte őt, amitől elvált szavától. Az utolsó részben pedig egy meglepetésvendég toppan be a padlásra. De hogy ki lesz ő, azt már nem árulhatom el... :) 

 

A csomag tartalma:

* 1db mesekönvy

* 1db kétrészes foglalkoztató füzet

* a mesék hanganyagának letöltéséhez szükséges jelszó

 

A mesekönyvről:

A mesekönyv fő témái: nagytakarítás az udvaron és otthon, a hét napjai, tantárgyak, körök, erdei állatok, ruházat, megfázással, balesettel kapcsolatos kifejezések, testrészek, orvosi látogatás, étlap   

A könyv hátuljában a könyv használatával kapcsolatos tanácsok mellett plusz szókincsgyakorló játékok is találhatók, amelyek könnyedén kivitelezhetők otthoni környezetben is.

 

A mesekönyv paraméterei:
* 20 mese
* oldalszám: 83
* ragasztott kötés
* kemény borító
* 5-8 éveseknek ajánljuk

 

A kétrészes foglalkoztató füzetről:

160 színes, bőségesen illusztrált oldal két kötetben.

A két kötetből álló foglalkoztató füzet segítségével, különböző logikai fejtörőkön, játékos feladatokon keresztül a gyerek elmélyíti a mesékben előforduló szókincset, és megtanul mondatokat alkotni velük.

Emellett sok érdekes, izgalmas feladatot is tartalmaz a szövegértés és az írás alapjainak elsajátítására. Szókeresők, keresztrejtvények, viccek, logikai és kreatív feladatok, amelyek segítségével a gyerekek imádnak majd szlovákul írni és olvasni!

Nézd meg a videót, amiben átlapozom a két foglalkoztató füzetet itt: (hamarosan) 

 

A hanganyagról:

A hanganyag 20 mesét tartalmaz, amelyeket Mário Drgoňa színész és dramaturg mondta fel, mindegyik Padláslakónak más-más hangot kölcsönözve. A történeteket hangefektusok kísérik, hogy még könnyebb legyen a szövegértés.

A csomaghoz már nem küldünk CD-t. A mesék hanganyagát a honlapunkról lehet letölteni és a letöltéshez szükséges jelszó a mesekönyv borítójának belsejében, az impresszumban található.

 

 

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra Részletek