Iskoláknak

Iskoláknak

A szlovák szókincsfejlesztő és nyelvtani társasjátékaink, könyveink ebben a kategóriában nagyobb csoportok számára alkalmasak.

Otthonra

Otthonra

Ebben a kategóriában akár egy gyermekkel való foglalkozásra alkalmas szókincsfejlesztő társasjátékokat, kártyajátékokat és könyveket talál.

Mesekönyv csomag

32,00 EUR
42,00 EUR
-24%

Első olyan mesekönyv, amely segít a magyar gyerekeknek elsajátítani a szlovák nyelv alapjait.

Termékvariációk

Príbehy z povaly 1. mesekönyv csomag

Készleten > 127 db
32,00 EUR
42,00 EUR -24%
db

A Padláslakók eddig kissé egyhangú élete fenekestül felfordul, amikor egy este betoppan hozzájuk Simon, a világjáró manó barátjával, Csigával. A manó azért járja a világot, hogy teljesítse a manóküldetést, miszerint csak az válhat nagyfiúvá, aki megtalálja a kincset. Kedves, elfogadó természetének köszönhetően nagyon gyorsan összebarátkozik a Padláslakókkal – a kicsit lassú, nehézfelfogású kísértettel, a mindig aktív és éhes egerekkel és még a padláson uralkodni vágyó légy is megkedveli őt, így a tervezettnél tovább marad velük. A közös kalandjaik és a Padláslakók elragadó természete rádöbbentik arra, hogy a kincset, amiért felkutatta a fél világot végre meglelte: barátai, a Padláslakók személyében.

 

A történetek olyan gyerekek számára készültek, akik még csak ismerkednek a szlovák nyelvvel. Mivel minden idegen szó illusztrációja megtalálható az adott történetnél, a képek segítségével még a legkisebb gyermek is könnyedén megérti a történetek cselekvését, így elkerülhetjük a szavak fordítását magyar nyelvre.

A történetek olyan szókincs köré épültek, amelyek az Iskolaügyi minisztérium által előírt kötelező szókincshez tartoznak, ezért a mesekönyv remek kiegészítő az állami tankönyvek mellé. A kötelezők mellett olyan mindennapi hasznos kifejezéseket is elsajátít a gyermek, amelyek szükségesek ahhoz, hogy ki tudja fejezni érzéseit, szükségleteit szlovák nyelven.

 

A csomag tartalma:

* 1db mesekönvy

* 1db foglalkoztató füzet

* a mesék hanganyagának letöltéséhez szükséges jelszó

 

A mesekönyvről

A mesekönyv fő témái: köszönés, bemutatkozás, iskola, háziállatok, gyümölcsök, ételek, évszakok és ünnepek, szülinap, helyiségek és berendezések, közlekedési eszközök

A könyv hátuljában a könyv használatával kapcsolatos tanácsok mellett plusz szókincsgyakorló játékok is találhatók, amelyek könnyedén kivitelezhetők otthoni környezetben is.

A mesekönyv paraméterei:
* 12 mese
* oldalszám: 62
* ragasztott kötés
* kemény borító
* 5-8 éveseknek ajánljuk

 

A foglalkoztató füzetről (Pracovný zošit k Príbehom z povaly):

A foglalkoztató füzet olyan logikai és kreatív gyakorlatokat tartalmaz, amelyek segítik az új szókincs elsajátítását, rögzítését és használatát mondatokban. Minden gyakorlathoz részletes leírás tartozik, mit és hogyan kérdezzünk, hogy az adott játék ne csak szórakoztató, hanem hatékony is legyen nyelvtanulás szempontjából.

A foglalkoztató füzet paraméterei:
* oldalszám: 56
* kapcsos kötés
* puha borító
* 5-8 éveseknek ajánljuk

 

A hanganyagról

A történeteket Mário Drgoňa színész mondta fel, külön hangot és tempót választva minden egyes Padláslakónak, így a gyerekek könnyen megkülönböztetik őket. Az extra hangefektusok, amelyek a történeteket végigkísérik, mint a kopogás, ajtó-, ablaknyikorgás, zivatar szintén segítik a szövegértést.

A mesekönyvhöz már nem küldünk CD-t. A hanganyag a honlapunkon található és a letöltéshez szükséges jelszó a mesekönyv borítójának belsejében található, az impresszumban. 

 

Mint mindig, most is ügyeltünk arra, hogy olyan terméket hozzunk létre, amely a gyerekek szemszögéből nem más, mint színtiszta vidámság és szórakozás, és a gyerekek nyelvtudásának fejlődése csupán a termék elkerülhetetlen mellékhatása.

 


Derűs arc garancia

Garantáljuk, hogy a mesekönyv csomag segítségével a gyermeked derűs arccal, játszva sajátítja el a szlovák nyelv alapjait, megnő az aktív szókincse és könnyebben tudja magát kifejezni, ami kihat az iskolai eredményeire is. Ha ez mégsem így lenne, a használt terméket 1 éven belül visszaküldöd, és mi a termék árát postaköltséggel együtt visszafizetjük. Lényegében, 365 napod lesz arra, hogy ingyenesen teszteld a könyvet mindenféle kötöttség nélkül.

 

Lapozzunk bele a mesekönyvbe és a fogalkoztató füzetbe együtt! Kattints a videóra:

mesekönyv csomag

 

 

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra Részletek