Iskoláknak

Iskoláknak

A szlovák szókincsfejlesztő és nyelvtani társasjátékaink, könyveink ebben a kategóriában nagyobb csoportok számára alkalmasak.

Otthonra

Otthonra

Ebben a kategóriában akár egy gyermekkel való foglalkozásra alkalmas szókincsfejlesztő társasjátékokat, kártyajátékokat és könyveket talál.

Stratégiai kártyajáték (nemcsak) kezdőknek

13,00 EUR

Nagyon egyszerű, mégis izgalmas kártyajáték, amivel az egész család jól fog szórakozni kortól és nyelvi szinttől függetlenül. 5-99 éves korig

Termékvariációk

1 db kártyajáték

Készleten > 127 db
13,00 EUR
db
Mielőtt Simon és Csiga, a mesekönyv főszereplői útnak indultak megkeresni a kincset, egy gyönyörű lombházban laktak Simon szüleivel és testvéreivel. Ismerkedj meg a manók házával te is! 
 
Rakd össze a ház egyik helyiségét, még mielőtt a csibész Puk manó megakadályoz ebben!
A győzelemhez nem elég szerencsésnek lenned és jó stratégiát választanod, tudnod kell a helyiségek berendezéseit is szlovákul. De ne aggódj, ha még nem megy tökéletesen! Anya segít, és hamarosan ezeket te is fejből fogod fújni!
 
szükséges nyelvi szint: A0
A kártyajátékot bátran játszhatja és élvezi az is, aki egy szót sem tud szlovákul és az is, aki anyanyelvi szinten beszéli. 
 
FÓKUSZBAN
szókincs: helyiségek és azok berendezései 
nyelvtan: tárgyeset
 
tartalma:
* játékszabályok
* három további szókincsfejlesztő játék a kártyák felhasználásával
* 65 kártya

 

játékosok száma: 2-5
 
korosztály: 5-99 éves korig
Mivel ez egy izgalmas stratégiai játék, nemcsak a nagyobb, kisebb gyerek fogja élvezni, de garantáltan leköti még a játékos kedvű nagypapát is. És nem kérdés: felváltva fogják rángatni egymás ingujját azzal, hogy „na, játsszunk már!” Ha ez mégsem így lenne, és a kártyajáték több órán vagy akár több napon át érintetlenül hever az asztalon, nincs más dolgod, mint kihasználni a Derűs arc garanciánkat.  

 

Nézd meg a videót, amelyben megmutatom, hogyan játszuk a kártyajátékot a 4,5 éves, teljesen kezdő kisfiammal:
kártyajáték

 

Nézd meg ezt a terméket a kedvezményes csomagjaink között is. 

 

Pravidlá hry v slovenčine

 

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra Részletek