Iskoláknak

Iskoláknak

A szlovák szókincsfejlesztő és nyelvtani társasjátékaink, könyveink ebben a kategóriában nagyobb csoportok számára alkalmasak.

Otthonra

Otthonra

Ebben a kategóriában akár egy gyermekkel való foglalkozásra alkalmas szókincsfejlesztő társasjátékokat, kártyajátékokat és könyveket talál.

Szókincsfejlesztő társasjáték a legkisebbeknek

34,00 EUR

Tanuljunk játszva! Ne bízd a gyermeked szlovák tanulását kizárólag az óvodára vagy az iskolára! Tegyél te is azért, hogy megkedvelje a szlovák nyelvet, és a későbbiekben könnyebben menjen neki a nyelv elsajátítása.

Termékvariációk

spoločenská hra pre najmenších

Készleten > 127 db
34,00 EUR
db

Egy játék során, ami körülbelül 20 percig tart, átlagosan 5 szavat sajátít el a gyermek, összesen pedig körülbelül 140-et. Ezek főleg konkrét főnevek, igék és színek.     

Az egyes mezők különböző szórakoztató és készségfejlesztő feladatokat rejtenek - végre megengedett az ugrálás, táncolás, futkosás, fejlesztjük a memóriánkat, a koncentráció-készségünket, és a kézügyességünket. A hallgatás során rögzül a ragozás, és ami a legjobb - a játék során jutalmakat gyűjtünk, és segítünk a manónak és a csigusznak kijutni a padlásszobából a szabadba! :)

A játékot 3-6 éves korig ajánlom, amíg a gyermek nem tud olvasni. 

 

A játék tartalma:

1db CD (Piesne z DVD Spievankovo a Spievankovo 2)

1 db játéklap

1 db 22-oldalas kifestő

140 db laminált játékkártya

1 játékfigura

1 dobókocka

 

A játék alappillére a Spievankovo CD, amin 29 gyermekdal található, és a társasjáték elengedhetetlen része. Ezeket a dalokat viszont meghallgathatjátok a Spievankovo youtube csatornáján is, ezért ha úgy gondolod, a társasjátékot CD nélkül is postázhatjuk 28 euróért. Kérlek, ebben az esetben a megrendelésnél írd a megjegyzésbe, hogy a CD-t nem kéred.

 

Derűs arc garancia

Garantáljuk, hogy a társasjáték segítségével a gyermekek derűs arccal, játszva sajátítják el a szlovák nyelvet, megnő az aktív szókincsük, és könnyebben tudják magukat kifejezni. Ha ez mégsem így lenne, a használt terméket egy éven belül visszaküldöd nekünk és mi kérdezés nélkül a termék teljes árát postaköltséggel együtt visszafizetjük. Lényegében, 365 napod van arra, hogy ingyenesen teszteld a terméket, mindenféle kötöttség nélkül.

 

pravidlá hry v slovenčine

 

Weboldalunkon sütiket ("cookies") alkalmazunk látogatottság elemzési célokra Részletek